Scandic Nidelven

Scandic Nidelven er et av Trondheims nyeste hotell og ligger vakkert til i sentrum av byen, bare noen få meter fra den vakre, historiske elven Nidelven som renner gjennom byen. Hotellet har vunnet prisen for “Den beste hotellfrokosten i Norge” hele 11. ganger og de som først har overnattet ved hotellet en gang, kommer nesten alltid tilbake. Hotellet tilbyr gode konferansefasiliteter og tilpasser seg selvsagt sømløst etter sine kunders behov og ønsker. Scandic Nidelven er et flott topp moderne hotell med en beliggenhet som innbyr til å oppleve den vakre byen som er Trondheim.

 

Beliggenhet

Scandic Nidelven har en flott, sentral beliggenhet rett ved elven Nidelven. Hotellet ligger ved en av byens mange broer, i den nye bydelen med det passende navnet “Solsiden”, en av Trondheims mest populære områder, hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode shoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand fra hotellet. Hotellet ligger ca. 200 meter fra sentralstasjonen, Trondheim lufthavn Værnes ligger 30 minutters kjøretur unna og flybussen som går hele døgnet tar en mer eller mindre fra dør til dør.

 

Rommene

Som et av Trondheims nyeste hotell er alt på stell ved Scandic Nidelven. Alle rommene er innredet i klassiske linjer, rolige farger og akkurat nok luksus. Her er det ikke overdådig, men heller klassisk og utrolig koselig. Rommene kommer med meget komfortable senger, innebygd flatskjerm, minibar, klespresse og på badet finner man en miljøvennlig steamdusj som gir en en perfekt start på dagen.

 

Restaurant i toppklasse

Hotellets egen restaurant, Nidelven, tilbyr en moderne meny inspirert av trender innen internasjonal mat, men alltid basert på de beste lokale råvarene som er tilgjengelig. På Broen Bar kan man lene seg tilbake og nyte den flotte utsikt over elven Nidelven, ta en drink eller et ferske smørbrød og andre enkle retter.

 

Fasiliteter

Scandic Nidelven har 18 møterom med plass til opptil 650 personer. Hotellet kan organisere alt fra små møter til konferanser, fester og banketter, alt for å dekke dine behov. Etter en lang dag med møter kan du slappe av på flotte hotellrom eller få ut litt ekstra energi ved hotellets treningsstudio. Man kan også låne sykler i resepsjonen for å nyte litt frisk luft og utforske omgivelsene i sitt eget tempo.

 

Om Scandic hotell kjede

Scandic er nordens største hotelloperatør og har et nettverk på 230 hoteller med 45.000 rom i syv land. Kjeden ble grunnlagt i 1963 og siden da har den vært en pioner innen utvikling av hotellbransjen. Scandic opererer i midtsegmentet av hoteller, men er alltid opptatt av å levere en best mulig opplevelse til alle sine kunder. Som forretningsreisende kan man føle trygghet i at Scandic vet hva du forventer. Hele 70 prosent av deres gjester reiser i jobben, eller besøker dem grunnet konferanser, mens de resterende 30 prosentene er fritidsreisende.

 

Kjeden kan vise til et av de høyeste antall returnerende gjester og deres Scandic Friends er det største lojalitetsprogrammet i den nordiske hotellbransjen med over 2 millioner medlemmer.

Scandic har alltid vært tidlig ute med nyvinninger og flere av deres hoteller er i dag Svanemerket. Scandic har fokus på å gi sine kunder og besøkende en god hotellopplevelse i alle ledd og deres visjon er i følge deres hjemmesider å være en nordisk hotellkjede i verdensklasse. Siden kjeden opererer i midtsegmentet, er ikke verdensklasse røde løpere og fem stjerner. Scandic fokuserer heller på at hele opplevelsen fra man trer inn døren til man forlater, gir en følelse av at man var hjemme og omgitt av personer som bare har ditt beste til hensikt. Slik kan man si at den nordlige tankegangen gjennomsyrer alt denne kjeden foretar seg.

Privacy Policy