Quality Hotel Augustin

Quality Hotel Augustin er et moderne hotell- og konferansesenter med en perfekt beliggenhet ved kjøpesenteret Trondheim Torg, i den gamle delen av Trondheim sentrum. Hotellets beliggenhet er perfekt for alle som ønsker å oppleve Trondheim og det yrende folkelivet i byen. Fra hotellet er både den berømte Nidarosdomen, erkebispegården og Kristiansten festning bare en kort spasertur unna. Trondheim Torg kjøpesenter og de fleste av byens barer, restauranter og klubber ligger like rundt hjørnet.

 

Et hotell med en lang historie

Quality Hotel Augustin har en lang historie som strekker seg tilbake til 1915 da hotellet åpnet under navnet Grand Hotel. I dag er Hotel Augustin et moderne byhotell med 136 komfortable rom, alle unike med ulike interiørdesign og innredning. Leter du etter et bestemt rom? Kontakt hotellet når du bestiller og den vennlige betjeningen vil gjøre sitt ypperste for å oppfylle dine ønsker.

 

Rommene

Når man sjekker inn på Quality Hotel Augustin, kan man ikke unngå å legge merke til kvalitet og detaljer. Alle rommene ved hotellet er pusset opp de siste årene og alle har de sitt eget lille særpreg. Det gjør sitt til at et opphold på Quality Hotel Augustin aldri blir verken kjedelig eller banalt. Hver minste detalj på rommene er gjennomtenkt og interiøret og designet er intet annet enn inspirerende.

 

Konferanse

Hotellets konferansedel består av totalt 14 møterom, alle i forskjellige størrelser. Hotellets sentrale beliggenhet i sentrum av Trondheim betyr at hotellet er det perfekte stedet for konferanser og arrangementer. Reise til og fra Trondheims flyplass er enkelt da Flybussen stopper 20 meter fra hotellet.

 

Restaurant

I tillegg til frokost serverer restauranten også lunsj og middag for større grupper. Kontakt hotellet og de er behjelpelig med å sette opp forretningslunsjer, kick-off møter eller temafester, også for kunder som ikke trenger overnatting.

 

Nidaros-pakken

Planlegger du noe spesielt? Hotel Augustin kan stille med en suite på hele 120 m2, innredet i en tidløs og elegant stil, perfekt for et opphold utenom det vanlige. Suiten har stue med sovesofa, TV, DVD-spiller, stereoanlegg og et stort soverom med luksuriøs dobbeltseng og utsikt over Trondheim by. Med på kjøpet får man også to bad med boblebad, massasjedusj, badekåper, tøfler og luksuriøse badeprodukter. Ønsker man å bestille Nidaros-pakken må man kontakte Hotel Augustin for mer informasjon, da den ikke er tilgjengelig via hotellets nettsider eller ulike bookingsider på nett.

 

Fasiliteter

Quality Hotel Augustin strekker seg langt for at alle kunder skal ha et optimalt opphold. Alle rom er utstyrt med minibar, gratis sterkt Wifi, og i hotellets underetasje finner man både treningsrom og badstue. Hotellet er også behjelpelig med vask og rens av klær om det skulle trengs. Room Service er åpen fra klokken 06.00 til 24.00 og helt uten å forlate det komfortable rommet kan en nyte hele menyen fra den prisvinnende kokken som styrer kjøkkenet i tredje etasje.  

 

Kvalitet i alle ledd

Hotel Augustin er ikke bare et hotell. De ansatte strekker seg langt hver dag for at alle detaljer skal være perfekt for deres besøkende. Målet er å skape en møteplass som gjør livet litt bedre for deres gjester og besøkende. Hotellet er et levende rom tett på en vibrerende byscene. Her finner du i tillegg til flotte rom og upåklagelig service også en egen stue med aviser, internett og bar. Hotellets restaurant styres av den prisbelønte kokken Marcus Samuelsson. Hotel Augustin kan trygt sies å være et hotell for dem som søker mer enn bare overnatting.

 

Om Quality Hotel

Quality Hotel er en av Skandinavias største hotellkjeder og kan vise til over 60 hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Kjeden har vokst betraktelig i Skandinavia de siste ti årene og ytterligere vekst er planlagt.

Privacy Policy