NetEnt Rock

Popkultur og spilleautomater har i lang tid gått som hånd i hanske. De som utvikler disse formidable automatene har alltid vært dyktige på å hente inspirasjon fra både filmer og musikk. Mange vil hevde at det er den ultimate ære for en artist eller band å bli foreviget gjennom sin egen spilleautomat.

Gjennom årene har det blitt laget enormt mange gode automater og store stjerner som Kiss, Metallica, Elvis og Janis Joplin har alle fått sine egne automater. Det er dog er serie med spilleautomater som alle de beste nettcasinoene må ha i sitt kartotek. Serien vi snakker om heter NetEnt Rock og er utviklet av en av de aller beste i bransjen; det svenske selskapet NetEnt.

NetEnt (tidligere Net Entertainment) har gjennom de siste 20 årene forbauset både spillere og kritikere med sine automater og spill. Selskapet har vunnet en lang rekke priser, og de er spillutvikleren alle ser til.

Vi har tidligere omtalt automaten Motörhead, som NetEnt lanserte i 2017. Det var tredje og siste automat i NetEnt Rock-serien, som også har automater som hedrer Guns N Roses og gitarhelten Jimi Hendrix.

Guns N Roses

Denne flotte automaten ble lansert i 2016 i anledning Guns N Roses sitt 30-årsjubileum og NetEnts eget 20-årsjubileum. Automaten, som oser rock og 80-tallet, byr på nyskapende grafikk og lydbilde få andre automater kan måle seg med. Guns N Roses-automaten tilbyr en rekke imponerende grafiske løsninger og både Axl Rose og Slash er godt representert gjennom hele spillet.

For alle hardcore fans av Guns N Roses er denne automaten en drøm å spille på, og det skader heller ikke at man som spiller selv kan velge mellom ulike sanger som skal spilles i bakgrunnen. Det hele fungerer så utrolig bra, og når Welcome to The Jungle dundrer ut av automaten, mens skjermen fylles av symboler i topp grafisk kvalitet, er det lite man kan utsette på dette mesterstykket, som passende nok vant prisen for “Årets beste spilleautomat” i 2016.

Dette er en automat alle som elsker rock vil falle hardt for. Guns N Roses-automaten kommer med fem hjul og 25 gevinstlinjer, samt flere bonusfunksjoner som utløses av de prangende scattersymbolene. Disse bonusene tar spillet til nye høyder og gir automaten den perfekte balansen.

Jimi Hendrix

Som en av rockens aller største stjerner gjennom tidene, er det få om noen musiker som har betydd mer for rocken enn det Jimi Hendrix gjorde. Jimi tok en enkel gitar til nye høyder og han har egenhendig inspirert generasjoner av musikere. Hans evne til å skape musikken var med på å endre holdningen til rock som sjanger, og selv om han bare fikk noen få år på scenen før han døde av en overdose, vil musikken hans leve for evig.

Mens alle musikere drømmer om at deres bidrag til musikken skal sette dype spor, forblir det med drømmene for de fleste. Jimi derimot, han endret rocken for alltid. Han introduserte nye teknikker og var den første musikeren innen rock som beviste at et instrument alene var nok til å formidle et enormt budskap. I dag, snart 50 år etter hans bortgang, er det vanskelig å se for seg hvordan rocken hadde utviklet seg uten hans bidrag.

Jimi Hendrix spilleautomat er nummer to i rekken av NetEnt Rock-serien, og som alltid får man grafikk og en spillopplevelse av ypperste kvalitet. I tillegg til wilds og scattersymboler, kommer automaten med både Red Guitar Re-spin, Purple Haze Feature, Pick and Click Feature, Coin Win og fire muligheter til å vinne gratisspinn. Automaten oser hippie med skarpe pastellfarger og hjul som er satt på en bakgrunn av en åpen scene med naturen som bakteppe. Ikke ulikt Woodstock. Selvfølgelig er lydsporet som spilles i bakgrunnen noen av de mest kjente sangene fra Hendrix. En herlig automat, rett og slett!

Privacy Policy