Hva skjer i Trondheim

Trondheim er en aktiv kulturby og det skjer alltid noe i trøndernes hovedstad. Byen med et av Norges største og kanskje beste studentmiljøer, er en maurtue av kultur og aktiviteter. Byen har en meget aktiv kulturscene, flere flotte kinoanlegg, utallige idrettshaller, flere betydelige musikkscener og et levende studentmiljø, men om man er ny til byen eller bare skal på besøk kan det være krevende å få oversikt over alle arrangementer. Derfor har vi som står bak Trondheimshelg tatt for oss flere av de mest opplyste forumene og avisene som hjelper deg holde tunga i rett munnen mens du velger mellom et hav av aktiviteter.

 

Adresseavisen

 

Byens største avis og en av Norges eldste lokalaviser. På folkemunne kalles avisen bare for “Adressa” og det er en meget god kilde til informasjon om hva som rører seg i kulturlivet i byen. Her vil du til enhver tid finne oversikt over hva som skjer på byens kinoer, ved byens teaterscener og større konserter og sportsarrangementer. Avisen har også en egen spalte som heter “Trondheim denne helgen” som hver fredag gir deg en oversikt over en rekke store og små arrangementer som finner sted førstkommende helg.  

 

Trondheim.no

Et nettsted drevet av kommunikasjonsenheten i Trondheim kommune. Nettstedet ble etablert som byens offisielle nettsted i forbindelse med byens jubileum i 1997. Nettstedet er en flott måte å holde seg oppdatert på og siden 2011 har det også vært mulighet for å laste ned deres egen mobilapp. Mer eller mindre all informasjon på nettstedet er tilgjengelig på både norsk og engelsk. Formålet med nettsiden og appen er å spre kunnskap om Trondheim by, de fasiliteter som er på tilbud og kulturelle arrangementer som finner sted hele året. Siden nettstedet og appen er drevet av kommunen, publiseres begge uten noen som helst reklame. For alle som ønsker å lære mer om byens historie, finner man via appen en rekke flott artikler om Trondheim, byens utvikling og en del av signalbyggene som er å finne i Norges vakreste by.

 

Trdevents.no

TRDevents er et nettsted med oppføringer fra ulike arrangementer i Trondheim. Via nettsiden kan man lett holde seg oppdatert på hva som skjer via en meget oversiktlig kalender, som også er delt opp i ulike kategorier som familie, konserter, sport, kunst, kurs, teater, sosialt, foredrag med mer. Siden fremstår som en meget komplett guide til Trondheim da hvem som helst kan registrere sitt arrangement på nettsiden. Dermed finner man også de små arrangementene man ellers ville gått glipp av. Siden inneholder også mye informasjon som plasseringskart, billettpriser, aldersgrenser og om arrangementet er utsolgt.

 

Midtbyen.no

Midtbyen er sentrum og hjertet av Trondheim sentrum. Det er her man finner de fleste restaurantene, barene og det beste av shopping. Midtbyen er en flott plass for en rolig spasertur eller en kaffe og litt people watching. Midtbyen sentrumsforening har også sin egen nettside og det er den perfekte nettsiden for alle som liker å holde seg i sentrum og således bare søker informasjon om hva som skjer i de flotte sentrumsgatene i Trondheim. Informasjon om shopping, gode matopplevelser, konserter, kino, teater, alt er å finne på midtbyen.no

 

Sosiale media

I tillegg til de nettsidene og appene vi har nevnt ovenfor, er det selvsagt et enormt utvalg av kontoer på Twitter, Facebook og Google Pluss som holder deg oppdatert på alt som skjer i byen. Vi anbefaler dog at du dobbeltsjekker med en av kildene vi har nevnt ovenfor, da en rekke kontoer på ulike sosiale medier ikke alltid er oppdatert m.h.t. endringer til arrangementet.

 

Vi håper du fant nytte i denne oversikten og håper du finner flere arrangementer til å fylle dine dager i Trondheim. Norges vakreste og vennligste by.

Privacy Policy