Comfort Hotel Trondheim

Comfort Hotel Trondheim ligger flott til i sentrum av trøndelags hovedstad. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til mange av byens mest populære attraksjoner og landemerker. Bare en kort spasertur fra hotellets inngang finner man Erkebispegården, Gamle Bybro, Nidaros domkirke og Solsiden. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) ligger også kun få minutter unna. Dette moderne designhotellet åpnet i 2012 og ligger ved siden av Pirbadet og Brattøra. Her tilbys du gratis WiFi, elegante rom og en skybar i 9. etasje med utsikt over Trondheimsfjorden.

 

Rommene

Alle rommene på Comfort Hotel Trondheim er utstyrt med flatskjerm TV, minibar, kaffe- og tekoker og klimaanlegg, og samtlige har utsikt over byen eller fjorden.

 

Restauranten

Restauranten Living Room, som ligger i hotellets femte etasje, har en spennende meny med lokale råvarer som endrer seg i takt med årstidene. Restauranten er en opplevelse i seg selv og huser sporadiske begivenheter som kunstutstillinger, moteshow og smaksprøver av nye menyer. I baren som ligger i hotellets øverste etasje kan man koble av etter en lang dag med god drikke og en utsikt som er garantert å gi fred i kropp og sinn.

 

Fasiliteter

Comfort Hotel Trondheim fremstår som et topp moderne hotell med alle fasiliteter man forventer å finne. I tillegg til flotte rom og egen skybar, vil man finne både treningsrom, badstuer, gratis wifi i alle rom, sykkelutleie i resepsjonen og romservice store deler av døgnet. Et stort pluss for mange reisende er at hotellet, som et av meget få i Trondheim, er dyrevennlig og mot et lite tillegg i pris kan man sjekke inn sammen med sin firbente venn. Er det behov for det kan hotellet være behjelpelig med både hundergåere og vask og stell. En liten dagligvarebutikk og valutaveksling tilbys også for litt ekstra komfort og service.

 

Møterom

Comfort Hotel Trondheim er ikke et konferansehotell, men har flere mindre møterom tilgjengelig som kan bookes i resepsjonen. Rommene passer fra 4 til 12 personer og flere av rommene er utstyrt med prosjektor og ekstra mange strømuttak til pc og telefoner.

 

Rockheim

Ønsker man å benytte muligheten når man først er på besøk i Trondheim, kan vi nevne at hotellet bare ligger en kort spasertur fra Norges nasjonale rockemuseum, Rockheim. Her kan man vandre gjennom hele Norges rockehistorie og selvsagt er alle store trønderrockere representert.

 

Mye for pengene

Dette er et overnattingssted som tilbyr utrolig mye valuta for pengene. Andre gjester som har bodd her, mener de får mer igjen for pengene sammenlignet med andre overnattingssteder i byen og hotellet kan vise til en meget høy grad av returnerende gjester.

 

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels er en av de største hotellkjedene i Skandinavia med ca 190 hoteller i Skandinavia og Baltikum. Kjeden har over 13 000 ansatte. Det norske selskapet eies av Petter Stordalen gjennom firmaet Home Invest, hvor han er den eneste eieren. I 2006 ble Torgeir Silseth administrerende direktør for Nordic Choice Hotels Group. Kjeden opererer med fire ulike konsept under navnene Clarion Hotel, Comfort Hotel, Quality Hotel og Nordic Hotels & Resorts.

 

Clarion Hotel er et livlige og kosmopolitiske hoteller med beliggenhet i sentrum og nært flyplasser. Hotellene er alle innredet med unik kunst og moderne design, ledsaget av egen musikk og duft.

Clarion er stor på møter og tilbyr flere innovative matkonsepter i samarbeid med kjente toppkokk som Marcus Samuelsson. Tanken er å bringe gjester og lokalbefolkningen sammen.

 

Quality Hotel er en av de største hotellkjedene i Norden med over 60 hoteller i Norge, Sverige og Danmark. Alle hotellene ligger sentralt plassert og har alltid fingeren på pulsen til den enkelte byen.

 

Comfort Hotel med sine ca. 30 hoteller i Norge, Sverige og Litauen markerer seg som en sentral kjede med fokus på gode opplevelser og verdi for pengene.

Privacy Policy